Spring til indhold

Kurv/ Bag of Holding

Din kurv er tom

Artikel: Fantasydage 2022

Fantasydage 2022

Fantasydage 2022

D.9 til 11 september deltog vi til Fantasydagene, hvor vi havde en mikrobod med terninger og andre rollespilsprodukter. Det var en fantastisk oplevelse, hvor vi mødte en massere af vidunderlige mennesker.

På Fantasydage mødes alle eventyrverdener i ét: Harry Potter, Ringenes Herre, Narnia, Game of Thrones, befolket af riddere og elverprinsesser, orker, trolde, hekse, feer, stormtropper og Jedi-riddere. 

Vi havde massere af flotte d&d terninger og figurer med, som vi viste frem på frisk mos! Vi havde lavet en lille leg, så hvis man slog nat 20 på sin terning, fik man ekstra rabat. Man fik lov til at rulle med alle de terninger vi havde vist frem også metalterninger, ædelstensterninger eller de flotteste glasterninger.   
Det kan i den grad anbefales, at have et mosbord med sine dnd terninger ;) Det svigner dog lidt... :b 

Read more

Guide til D&D
Begninner

Guide til D&D

Dungeons & Dragons (D&D) er et populært og klassisk fantasy rollespil, hvor spillerne tager rollen som karakterer i en fiktiv verden. Spillet er designet til at give spillerne frihed til at...

Læs mere
Tegnekonkurrence 2022

Tegnekonkurrence 2022

I december afholdte vi en tegnekonkurrence, med 3 præmier. Den med flest stemmer vandt terningesættet "Pact dice", anden præmien vandt liquid core terningesættet og tredjepladsen vandt en dungeon c...

Læs mere